✉   drakopoulosdating@gmail.com   |   ✆  6937538 000   &   2117503393

Σχέση από απόσταση είναι μία τραυματική εμπειρία για όλους. Πολλές φορές όμως είναι αναπόφευκτη. Για αυτό το λόγο παρακάτω παρατίθενται 7 σημαντικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μία σχέση από απόσταση.

Για παράδειγμα όταν ο σύντροφός σας και εσείς θα πρέπει να απομακρυνθείτε για δουλειά για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα ο χωρισμός είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε στο μυαλό σας αλλά δεν είναι η πρώτη σας επιλογή. Και οι δύο προσπαθείτε να διατηρήσετε τη σπίθα ζωντανή στη σχέση σας ακόμα και αν αυτη είναι εξ αποστάσεως. Δυστυχώς πολλές φορές δεν είναι πλήρως λειτουργική μία σχέση από απόσταση καθώς είτε το ένα είτε το άλλο άτομο δεν εκτιμούν το χρόνο που παίρνουν μακριά από το ταίρι τους.
Πολλές φορές όμως η απόσταση μπορεί να λειτουργήσει θετικά και να αναδείξει το μέγεθος της αγάπης και της εκτίμησης που νιώθουν οι σύντροφοι μεταξύ τους. Η απόσταση είναι η απόλυτη δοκιμασία σύνθεσης εμπιστοσύνης και δύναμης ανάμεσα στα ζευγάρια. Η απόσταση επίσης αναδεικνύει όλα τα προβλήματα της σχέσης και όλα τα θετικά στοιχεία πού έχει. Υπάρχουν όμως ορισμένοι τρόποι για να μπορέσετε να διασφαλίσετε ότι ο ρομαντισμός θα παραμείνει ζωντανός ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, η έλξη θα μείνει ισχυρή και τα συναισθήματα θα γίνουν πιο βαθιά.
Αξιολόγηση των στόχων: θα πρέπει να σκέφτεται πρακτικά πώς θα λειτουργήσει η κατάσταση μεταξύ σας. Οφείλετε να έχετε μία ειλικρινή συνομιλία με τον σύντροφό σας για το αν θα θέλατε να μείνετε στο ίδιο μέρος μαζί, πόσο σύντομα θα θέλατε να μείνετε μαζί, αν έχετε και οι δύο σταθερό εισόδημα, τι θα γίνει στην περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο παιδί, ακόμα και αν θέλετε και οι δύο παιδιά. Οι παραπάνω είναι πολύ σημαντικές συζητήσεις πρέπει να γίνονται ανάμεσα στο ζευγάρι για να δουν το πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους και αν έχει κάποιο μέλλον με κοινούς αντικειμενικούς στόχους.

Απόσταση και υπερβολική επικοινωνία δεν πρέπει να ταυτίζονται: μπορεί να έχετε την ανάγκη επαφής με το σύντροφό σας με μηνύματα ή με τηλέφωνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιράζεσαι την καθημερινότητά. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις τηλεφωνικές επικοινωνίες σας και στην πραγματικότητα να υπάρχει ποιότητα και όχι ποσότητα. Η ειλικρινής επικοινωνία είναι εκείνη που θα σας φέρει πιο κοντά, όχι το να στέλνετε μικρομηνύματα όλες οι στιγμές της ημέρας. Μπορείτε και με λιγότερες αλλά ποιοτικότερες επικοινωνίες να έχετε μία πιο ουσιαστική σχέση.

Να ενημερώνετε ότι τον/την σκέφτεστε: η συμβουλή αυτή δεν έρχεται σε αντίθεση με την αμέσως προηγούμενη. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να γνωρίζει ότι συναισθηματικά είστε παρών/ούσα για αυτόν χωρίς όμως να νιώθει οτι βομβαρδίζεται από απανωτά μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις. Μπορείτε να στείλετε μία selfie ή ένα φωνητικό μήνυμα και να θυμίσετε στο σύντροφό σας ότι τον σκέφτεστε.

Χρησιμοποήστε την τεχνολογία για να γίνετε πιο δημιουργικοί και να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον: μέσω της τεχνολογίας και με λίγο αυθορμητισμό μπορείτε να νιώθετε ότι είστε κοντά του κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Μοιραστείτε μαζί το πρωινό σας μέσα από μία βιντεοκλήση, Συζητήστε για την καθημερινότητα που βίωσε ο σύντροφός σας, επικοινωνήστε για την καλή ή την κακή μέρα που είχε, μιλήστε στο τηλέφωνο, χρησιμοποιήστε ηχητικά μηνύματα για να νιώθει πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Μπορείτε επίσης να δείτε μία ταινία στο Netflix με τον ίδιο λογαριασμό.

Προτιμήστε ανταλλαγή αντικειμένων: Δεν είναι απαραίτητο η ανταλλαγή να αφορά δώρα καθώς και προσωπικά αντικείμενα που θα θέλατε να έχει ο σύντροφός σας για να σας θυμάται. Αγαπήστε κάθε στιγμή που θα σας δώσει και μοιραστείτε τη για να νιώσει και ο ίδιος κομμάτι της καθημερινότητάς σας και του ίδιου σας του εαυτού. Η σύνδεση που μπορεί να σας προσφέρει το αντικείμενο είναι αντίστοιχη με τη σύνδεση μιας αγκαλιάς.

Γράψτε στο ημερολόγιο σας μια ημερομηνία συνάντησης σας: έτσι και οι δύο θα έχετε τη λαχτάρα και την ανυπομονησία για να συναντηθείτε. θα νιώθετε μόνο θετικά συναισθήματα και κάθε φορά θα παράγονται ενδορφίνες όταν θα κοιτάτε αυτή ημερομηνία

Βάλτε ένα τέλος: για την ακρίβεια ένα όριο στο πότε θα τελειώσει αυτή η “από απόσταση” κατάσταση. Αν δεν μπορείτε να έχετε κοινό παρονομαστή μεταξύ σας δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε και οι δύο. Αν όμως μπορείτε να βρεθείτε και να συντονιστείτε σε ένα μέρος ορίστε την ημερομηνία συνάντησης, ονειρευτείτε με βάση αυτή κάντε όνειρα για τη μετέπειτα ζωή σας. Το χρονοδιάγραμμα θα σας βοηθήσει να έχετε πρόγραμμα στόχους και να κάνετε περισσότερα όνειρα για εσάς.

Δεν εύκολη η διατήρηση της αγάπης ειδικά όταν ο σύντροφός σας βρίσκεται σε απόσταση. Παρά το γεγονός ότι μία σχέση δεν μπορεί να διατηρηθεί για πάντα από απόσταση είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλαβαίνετε τον άνθρωπο με τον οποίο ταυτίζεστε τόσο πολύ στις απόψεις, τους χαρακτήρες και τα όνειρά σας. Να μπορείτε να μετακινηθείτε είτε εσείς είστε αυτός ώστε να χτίσετε μία ζωή μαζί. Ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι μας και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να σας βοηθήσουμε θα φέρετε το σύντροφό σας και το όνειρό σας πιο κοντά.
Η Drakopoulos dating είναι ικανή να σας βοηθήσει και να σταθεί δίπλα σας ακόμη και αν ο σύντροφός σας, το ιδανικό σας ταίρι βρίσκεται εκτός πόλης.


Leave a Reply