✉   drakopoulosdating@gmail.com   |   ✆  6937538 000   &   2117503393

Περιφέρεια Αττικής

42χρονος Αξιωματικός των Ενόπλων δυνάμεων “Αναζητώ τον άνθρωπο που θα γίνει ο συνοδοιπόρος μου στο ταξίδι της ζωής. Είμαι γλυκός,ήπιος χαρακτήρας και αξιόπιστος. Αγαπώ τη λογοτεχνία, τη μουσική και τη φωτογραφία.Ψάχνω για κάποια που να είναι ευγενική, ευέλικτη και με πάθος για τη δημιουργίαοικογένειας. “* *Η σύνταξη της πρότασης αυτής έχει γίνει από τον ενδιαφερόμενο.

47χρονος Ιδιοκτήτης Γυμναστηρίου“Ψάχνω τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή μου με αγάπη και ευτυχία. Είμαι εργαζόμενος,φιλόδοξος και αισιόδοξος. Αγαπώ τη μουσική, την τέχνη και τη φιλοσοφία. Ψάχνω γιακάποια που να είναι ευαίσθητη, δημιουργική και με πάθος για τη ζωή. Αν είσαι έτοιμη ναδημιουργήσουμε μία σταθερή και συναρπαστική σχέση, επικοινώνησε μαζί μου!”* *Η σύνταξη της […]

44χρονος Αγρότης με μεγάλη κτηματική περιουσία και με οικονομική άνεση. “Είμαι άνδρας 44 ετών που αναζητά τον ιδανικό σύντροφο για να μοιραστούμε τη ζωή μας.Είμαι ευγενικός, κοινωνικός και μου αρέσουν οι περιπέτειες και οι εξορμήσεις στη φύση.Αναζητώ μια γυναίκα που να είναι δυναμική, με θάρρος και να μπορεί να μου δείξει τασυναισθήματα της . Αν […]

46χρονος Ιδιοκτήτης Μεγάλου Λογιστικού γραφείου “Αναζητώ την κατάλληλη σύντροφο για να μοιραστώ τη ζωή μου. Είμαι ευχάριστος, έχωστόχους στη ζωή μου και απολαμβάνω τις απλές χαρές της ζωής. Αναζητώ μια γυναίκα πουνα είναι ευγενική, αξιόπιστη και να με καταλαβαίνει. Αν είσαι ευγενής κυρία που αγαπά τηζωή και είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση με […]

40χρονος Έμπορος ειδών οικιακού εξοπλισμού. “Είμαι δυναμικός και επιτυχημένος στην επαγγελματική μου πορεία, αναζητώ την αληθινήαγάπη και μια υποστηρικτική σχέση. Μου αρέσει η περιπέτεια, η τέχνη και το ναανακαλύπτω νέα πράγματα. Ενδιαφέρομαι για σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με μιαγυναίκα που να είναι έξυπνη, αυθόρμητη και προσγειωμένη. Ας δούμε αν μπορούμε ναβρούμε τη χημεία και […]

48χρονος Αγρότης με θερμοκήπια προϊόντων τα οποία πηγαίνουν σε εξαγωγές. Είναιεργατικός, ευχάριστος και διακριτικός. Του αρέσει η φύση και η θάλασσα που έχει κοντά καιτην κατοικία του. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία που να τηςαρέσει η διαμονή σε νησί και η ζωή κοντά στη φύση.

45χρονος Τεχνολόγος τροφίμων, υπεύθυνος ελέγχου σε Εργοστάσιο γνωστής εταιρίας,ελεύθερος, κοινωνικός και σταθερού χαρακτήρα. Του αρέσει η μουσική και η φωτογραφίαορεινών περιοχών. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική το γάμο με κυρία έως 40 ετών.

47χρονος κάτοικος ΗΠΑ, επιχειρηματίας επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος, ελεύθερος,οξυδερκής, λιτός με συνήθειες το τζόκινγκ και η χειμερινή κολύμβηση. Επιθυμεί σοβαρήγνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία ανάλογων στόχων, η οικονομική της κατάσταση τουείναι αδιάφορη.

49χρονος Ιδιοκτήτης Τεχνικής Εταιρείας, συμπονετικός, πρόθυμος, εύθυμος με εισόδημαπολύ υψηλό, του αρέσουν οι οικογενειακές στιγμές, και η υγιεινή ζωή. Επιθυμεί σοβαρήγνωριμία από Ελλάδα ή Αυστραλία με προοπτική γάμου με κυρία ειλικρινή να της αρέσει οδιάλογος και η οικονομική της κατάσταση του είναι αδιάφορη.

45χρονος Επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, γοητευτικός, αυτοδημιούργητος μεεξαιρετικούς τρόπους συμπεριφοράς, με υψηλό εισόδημα. Είναι λάτρης της τεχνολογίας καιτης εξερεύνησης της φύσης. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με σύντροφο από Ελλάδα καιΚύπρο για να ζήσουν Κύπρο με προοπτική συμβίωσης ή γάμου.

48χρονος Επιχειρηματίας, ευθύς συναισθηματικός, με παραδοσιακές αρχές, έχει ωςαγαπημένες συνήθειες το τένις και το τζόκινγκ. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτικήγάμου με κυρία έως 42 ετών από Αυστραλία ή Ελλάδα. Η οικονομική της κατάσταση τουείναι αδιάφορη.

48χρονος Εμπορικής επιχείρησης, καλόγνωμος, λιτός, πολυταξιδεμένος και με χιούμορ.Έχει πολύ μεγάλη οικονομική ευμάρεια και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμουμε κυρία έως 45 ετών. Η οικονομική κατάσταση της κυρίας του είναι αδιάφορη.

46χρονος Στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία Καλλυντικών, είναι δεύτερης γενιάς ομογενής,είναι δραστήριος, σταθερός και δημιουργικός. Του αρέσουν οι οικογενειακές αξίες γι’αυτόαναζητά σύντροφο ζωής με προοπτική γάμου που να είναι καλοσυνάτη, κομψή καιπρόσχαρη.

42χρονος Μηχανικός Υπολογιστών, πτυχιούχος Πανεπιστημίου, ψηλός και μετρίου βάρους,ειλικρινής, ευχάριστος και διακριτικός. Του αρέσουν η τοξοβολία και η φυσιολατρικέςδραστηριότητες. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία με χιούμορ.

45χρονος Ελεύθερος Επαγγελματίας, διαζευγμένος, εμφανίσιμος, κοινωνικός και οικονομικάανεξάρτητος. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία έως την ηλικία του.

44χρονος Δημόσιος υπάλληλος 1.82 και μεσαίου βάρους, με ζωντάνια, δημιουργικός καισυζητήσιμος. Του αρέσει η γυμναστική και η υγιεινή ζωή. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία μεπροοπτική γάμου με κυρία έως 42 ετών.

Εάν μένετε Βοιωτία σάς προτείνουμε κύριο 40 ετών κάτοχο μεγάλης ακίνητης περιουσίας , με εκτάσεις καλλιεργήσιμες και οικονομικά ευκατάστατο. Πρόσχαρος και σταθερός χαρακτήρας. Θα αναζητήσουμε κυρία έως 35 ετών με κοινωνικό χαρακτήρα , προσεγμένη εμφάνιση ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.

40χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης Λεωφορείου, επικοινωνιακός, ομιλητικός, ευγενικός, με καλό εισόδημα, αθλητικός,επιθυμεί γνωριμία σοβαρής σχέσης με προοπτική γάμου με κυρία έως 38 ετών. Οικονομικό αδιάφορο

48χρονος Ξενοδόχος, ιδιοκτήτης μεγάλης Ξενοδοχειακής μονάδας σε παραθαλάσσια περιοχή, με ήπιο, σταθερό, ευχάριστο, κοινωνικό χαρακτήρα, με ελαφρά περισσότερο βάρος, με υψηλά εισοδήματα, επιθυμεί γνωριμία γάμου με κυρία έως 40 ετών, με ευγένεια, δοτική, ευχάριστη, κοινωνική με καλή εμφάνιση.

43χρονος Πολιτικός Μηχανικός, συγκροτημένος, θετικός, αισιόδοξος, με στρωμένη επαγγελματική, πορεία, καλές αποδοχές και ακίνητη περιουσία. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία για σύντροφο ζωής κυρία έως 40 ετών ευπαρουσίαστη, κοινωνική και ευχάριστη.

Εάν μένετε Νομό Χανίων σάς προτείνουμε ένα κύριο 42 ετών ιδιοκτήτη επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων και έκτασης με καλλιέργειες , κοινωνικό, αθλητικό, ήπιου χαρακτήρα. Αναζητούμε κυρία από 30 έως 40 ετών πρόσχαρη, κοινωνική με δυναμικό χαρακτήρα, με η χωρίς εργασία.

Κύριος 48 ετών ιδιοκτήτης θερμοκηπίων με σταθερό χαρακτήρα και ενδιαφέρον για δημιουργία, σοβαρής σχέσης και οικογένειας. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία έως 40 ετών περίπου με κοινωνικό και εξωστρεφή χαρακτήρα για δημιουργία σοβαρής σχέσης με προοπτική γάμου.

Εάν είστε κάτοικος νομού Ηρακλείου σας προτείνουμε κύριο 49 ετών δυναμικού χαρακτήρα, με ατομική εμπορική επιχείρηση εμπορίας αγροτικών προϊόντων αρκετά προσοδοφόρα, με αγάπη στο θεσμό της οικογένειας και των ταξιδιών. Θα αναζητήσουμε κυρία έως 42 ετών αδιάφορο το οικονομικό , δοτική και πρόσχαρη με σκοπό σοβαρή σχέση και προοπτική γάμου

49χρονος Αξιωματικός, ήπιου, εσωστεφούς και δοτικού χαρακτήρα, με καλό εισόδημα που συμπληρώνουν έσοδααπό ενοίκια, έχει ενδιαφέροντα γύρω από βιβλία, σινεμά, τέχνη, επιθυμεί γνωριμία συμβίωσης με σκοπό το γάμο μεκυρία έως 45 ετών με καλλιέργεια, οικονομικό αδιάφορο.