✉   drakopoulosdating@gmail.com   |   ✆  6937538 000   &   2117503393

Περιφέρεια Αττικής

58χρονος Νομικός με πρώην κυβερνητική θέση, οξυδερκής, κοινωνικός και σταθερούχαρακτήρα. Έχει πολλά ενδιαφέροντα με προτίμηση στις κοινωνικές ομάδες πολιτισμού. Δενέχει υποχρεώσεις και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρίαέως 55 ετών κοινωνική και ευχάριστη.

57χρονος Ιδιοκτήτης Σούπερ μάρκετ, δυναμικός με ήθος και κατασταλαγμένος. Έχει χωρίσεικαι το παιδί είναι εκτός νησιού με την δική του οικογένεια. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία μεπροοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως την ηλικία του.

52χρονος Επιχειρηματίας στο χώρο του Real estate, θετικός, δραστήριος και με σταθερόχαρακτήρα. Έχει πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία στην Αμερική και εξοχικό σε νησί τουΙονίου. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία με ενσυναίσθηση, του είναιαδιάφορη η οικονομική της κατάσταση, η διαμονή θα είναι κυρίως Αμερική.

Ευρώπη Γαλλία 54χρονος κάτοικος Στρασβούργου Ανώτερο Στέλεχος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μεδομημένη σκέψη και συγκρότηση, ευγενικός και πολύγλωσσος. Έχει μεγάλη οικονομικήεπιφάνεια, με ακίνητα στην Ελλάδα και Γαλλία. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτικήγάμου με κυρία πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και με προσωπικότητα που να είναι κοντάστις οικογενειακές αξίες.

58χρονη Μέτοχος σε εταιρεία ενοικιαζόμενων οχημάτων , ειλικρινής, καλοσυνάτη και μεπροσεγμένη εμφάνιση. Της αρέσουν τα ταξίδια και οι περιηγήσεις. Αναζητά κύριο έως 68ετών με θετικότητα για την ζωή και επικοινωνιακό.

Εάν μένετε Εύβοια σας προτείνουμε κύριο 52 ετών υπάλληλο του υπουργείου οικονομικών με ενδιαφέροντα και συναισθηματικά σταθερό χαρακτήρα. Θα αναζητήσουμε κυρία έως 46 ετών καλλιεργημένη με ήπιο και σταθερό χαρακτήρα .

Κύριος 52 ετών οδηγός φορτηγών εργαζόμενος σε εταιρεία Διεθνών Μεταφορών με ήπιο και, χαρούμενο χαρακτήρα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία έως 50 ετών με χαρούμενο και σταθερό χαρακτήρα με ενδιαφέρον για σοβαρή σχέση και προοπτική γάμου.

54χρονος Αρχιτέκτονας, ρομαντικός, κοινωνικός και διακριτικός. Έχει ιδιόκτητο νεόδμητο κτίριο που, στεγάζει το γραφείο και την οικία του . Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως την ηλικία του.

57χρονος Ιδιοκτήτης Ενοικιαζόμενων δωματίων, ομηλιτικός, εξωστρεφής, και διακριτικός. Έχει, μεγάλη αγάπη για την θάλασσα και τις δραστηριότητες γύρω από αυτήν. επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία ευγενική έως και 53 ετών.

55χρονος Ιδιοκτήτης Πρατηρίου καυσίμων, νεανικής εμφάνισης, υπεύθυνος, αισιόδοξος,, οικονομικά ανεξάρτητος με ενδιαφέροντα τα θαλάσσια σπορ. Αναζητά κυρία γοητευτική, αυθόρμητη για συμβίωση.

59χρονος Φυσικοθεραπευτής, ελεύθερος, μοντέρνος, ειλικρινής και υπεύθυνος. Οικονομικά άνετος, με ακίνητη περιουσία. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως 56 ετών μοντέρνας εμφάνισης και κοινωνικής.

58χρονος Έμπορος Τουριστικών ειδών, αθλητικός, πρόσχαρος και ειλικρινής. Διαθέτει καλές, αποδοχές από την επιχείρηση αλλά και από εισόδημα από ακίνητα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως 55 ετών. Οικονομικό της κυρίας αδιάφορο.

54χρονος Πωλητής σε Εταιρεία με υπεύθυνη θέση, δραστήριος, δημιουργικός και αθλητικός. Ζει σε, νησί και έχει δύο παιδιά που ζουν στο εξωτερικό. Είναι οικονομικά ανεξάρτητος και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως και 50 ετών.

54χρονος Καλλιεργητής βιολογικών προϊόντων, ευπαρουσίαστος, ελεύθερος, προσγειωμένος,, ευγενικός, λάτρης της φύσης και των εκδρομών, ευκατάστατος με πάνω από 5000€ μηνιαίως και με ιδιόκτητη κατοικία . Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία έως 48 ετών καλοπροαίρετη, απλή σταθερού χαρακτήρα, αδιάφορη η οικονομική κατάσταση.

Κύριος 50 ετών ιδιόκτητης μεγάλης Ξενοδοχειακής μονάδας,με εσωστρεφή και ήπιο χαρακτήρα χωρίς προηγούμενο γάμο. Θα αναζητήσουμε κυρία με καλλιέργεια, κοινωνική, χαρούμενη, δοτική έως 40 ετών περίπου.

55χρονος Μηχανολόγος Μηχανικός, εξαιρετικού χαρακτήρα, με αρχές, θετική διάθεση, και, ευχάριστος. Έχει ιδιόκτητη κατοικία με στρωμένη επαγγελματική πορεία και καλό μηνιαίο εισόδημα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία ανάλογου χαρακτήρα.

54χρονος Διευθυντής στη Διοίκηση επιχειρήσεων, πτυχιούχος, γλωσσομαθής, ψηλός πολύ, εμφανίσιμος με καλό μισθό, με αγάπη για τη μουσική τις εκδρομές, μη καπνιστής ενδιαφέρεται για γνωριμία γάμου.

57χρονος Μαθηματικός στη Μέση εκπαίδευση, διαζευγμένος, επικοινωνιακός, κοινωνικός και, ειλικρινής. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως 54 ετών.

54χρονος Συνταξιούχος Αεροπορίας, ψηλός 1.81, αντικαπνιστής, σοβαρός και κοινωνικός., Προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, 3000€ μηνιαίως, διαθέτει ακίνητη περιουσία και εκτάσεις σε νησί. Αναζητά σύντροφο ζωής έως 50 ετών περίπου.

54χρονος Δάσκαλος, ευγενικός, διακριτικός, με αισιοδοξία για τη ζωή, του αρέσει η ποιοτική ζωή,, με πατρική περιουσία, αναζητά σύντροφο καλλιεργημένη με ευχάριστο χαρακτήρα.

56χρονος Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Μεγάλου Ξενοδοχείου της Αθήνας, επικοινωνιακός, με, δυναμική προσωπικότητα, λεπτός, 1,81 ύψος και οικονομικά ανεξάρτητος. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία φινετσάτη και αισιόδοξη .

53χρονος Ζαχαροπλάστης, ελεύθερος, προσεγμένης και νεανικότερης εμφάνισης, σοβαρός,, διακριτικός και κοινωνικός. Είναι οικονομικά πολύ ευκατάστατος κάτοχος 3 ζαχαροπλαστείων και ακίνητης περιουσίας. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία έως 42 ετών.

53χρονος Αρτεργάτης προϊστάμενος, εργατικός, δημιουργικός, του αρέσουν η τάξη και η ήρεμη ζωή, . Έχει καλές αποδοχές, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως την ηλικία του με περιποιημένη εμφάνιση.

56χρονος Φαρμακοποιός χήρος, κοινωνικός, συναισθηματικός και σοβαρός. Είναι οικονομικά, ευκατάστατος με αρκετά ακίνητα που μισθώνει. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως την ηλικία του.