✉   drakopoulosdating@gmail.com   |   ✆  6937538 000   &   2117503393

Περιφέρεια Αττικής

65χρονος Συνταξιούχος Δημοσίου Πρώην Εφοριακός. “Είμαι ευγενικός, διακριτικός και φιλόζωος, αναζητώ σύντροφο ζωής κοντά στην ηλικία μουγια κοινή δραστηριότητα και συντροφικότητα. Είμαι λάτρης της φύσης και των περιπάτων,αλλά και των καλών βιβλίων και του καλού φαγητού. Αν είσαι ευγενική, χαμογελαστή και μεπροθυμία να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον που θέλει να σε αγαπήσει και […]

64χρονος Δικαστικός υπάλληλος, συνετός, κοινωνικός και σταθερού χαρακτήρα. Αγαπά τηνπεριήγηση στη φύση και τα ταξίδια. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ήσυντροφικότητας με κυρία έως την ηλικία του.

65χρονος Κτηματομεσίτης, δυναμικός, γοητευτικός και ευκολοπροσάρμοστος. Είναιοικονομικά ευκατάστατος, με αρκετά ακίνητα που του αποφέρουν υψηλό εισόδημα. Τουαρέσει η μουσική τα ταξίδια και το ψάρεμα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτικήσυμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία γοητευτική και ειλικρινή.

69χρονος Συνταξιούχος Ανώτατος Δικαστικός, συνετός, κοινωνικός και με πολυεπίπεδηγνώση. Του αρέσουν οι οικογενειακές στιγμές και τα ταξίδια.Είναι οικονομικά ευκατάστατοςμε πολύ καλό εισόδημα, δεν τον ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση της κυρίας αλλά ηπροσωπικότητα της . Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρίαπου να της αρέσει η επικοινωνία με περιεχόμενο.

61χρονος Δικηγόρος, καλοσυνάτος, χαμηλών τόνων, εμφανίσιμος με πολύ επιτυχημένηεπαγγελματική πορεία, του αρέσει η φύση και το τζόκινγκ. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία μεπροοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία χωρίς υποχρεώσεις για διαμονή στο νησί.

66χρονος Συνταξιούχος του ΝΑΤ, με δυναμισμό, εξωστρεφής και με μοντέρνα εμφάνιση.Έχει ως αγαπημένες συνήθειες το χειμερινό κολύμπι. Επιθυμεί σύντροφο χαμογελαστή καιφινετσάτη.

63χρονος Ιατρός σε Δημόσιο φορέα, ειλικρινής, με εντιμότητα και ανεκτικότητα προς τουςανθρώπους. Λάτρης της ιστιοπλοΐας και της εξερεύνησης της φύσης. Επιθυμεί σοβαρήγνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία

65χρονος Συνταξιούχος Δημοσίου, αθλητικός, ψηλός με διαμονή σε μονοκατοικία σε καταπράσινο, περιβάλλον, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία έως 62 ετών περίπου.

65χρονος Κτηματίας παραγωγός Ελαιολάδου και οπωροφόρων, με πολύ καλά ετήσια κέρδη καθώς, και ενοικιαζόμενα ακίνητα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως και 62 ετών.

65χρονος Χειριστής Χωματουργικών μηχανημάτων, ειλικρινής, ομηλιτικός με προσαρμοστικότητα, στις δυσκολίες της ζωής. Του αρέσει η φύση και οι ήπιες δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας.

69χρονος Συνταξιούχος Έμπορος, κοινωνικός, εξωστρεφής και διακριτικός. Είναι λεπτός, αθλητικός, και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως την ηλικία του.

65χρονος Αγρονόμος Μηχανικός εξαιρετικού χαρακτήρα, εύθυμος και φυσιολάτρης. Έχει καλή, επαγγελματική πορεία με αποτέλεσμα την δημιουργία ακίνητης περιουσίας. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως και 62 ετών.

67χρονος Συνταξιούχος Οικονομολόγος σε Δημόσια Υπηρεσία, χήρος, καλλιεργημένος,, γοητευτικός, ευθύς και ειλικρινής. Του αρέσουν οι εκδρομές και οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Ενδιαφέρεται για κυρία φινετσάτη και με ευγενικούς τρόπους.

62χρονος Συνταξιούχος Τραπεζικό στέλεχος, απόφοιτος ΑΕΙ, μοντέρνος με χιούμορ και δυναμική, παρουσία. Οικονομικά ευκατάστατος, λάτρης των χειμερινών σπορ. Αναζητά σύντροφο γοητευτική, καλλιεργημένη για συμβίωση ή συντροφικότητα.

63χρονος Επιχειρηματίας , γοητευτικός, μοντέρνος, κοσμοπολίτης, δραστήριος, λάτρης των, ταξιδιών και της καλής ζωής. Διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία ευπαρουσίαστη και δυναμική έως 55 ετών περίπου.

68χρονος Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός από Αθήνα, διαζευγμένος με ανεξάρτητα παιδιά,, γοητευτικός, δοτικός, θεληματικός με σεβασμό στο γυναικείο φύλο και διάφορα πνευματικά ενδιαφέροντα. Οικονομικά ανεξάρτητος με ακίνητη περιουσία επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία καλλιεργημένη, πνευματώδη και γοητευτική.

63χρονος υπεύθυνος σε μεγάλη Τουριστική επιχείρηση, διαζευγμένος με ανεξάρτητα παιδιά,, αθλητικός, λεπτός και λάτρης της θάλασσας . Είναι εξωστρεφής και διακριτικός. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως την ηλικία του.

Ας67χρονος Συνταξιούχος Οικονομολόγος, ευθύς, γελαστός, καλόκαρδος, απλός, ευκατάστατος, με, αγαπημένες συνήθειες τα ταξίδια και το διάβασμα βιβλίων ψυχολογίας. Θέλει να γνωρίσει κυρία ρομαντική, φινετσάτη και γοητευτική.

67χρονος Εισαγωγέας Έμπορος Αυτοκινήτων, δραστήριος, σταθερός και πρόσχαρος. Είναι μη, καπνιστής, τού αρέσει η υγιεινή ζωή , οικονομικά ανεξάρτητος αναζητά σύντροφο με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως 65 ετών. Οικονομικό της κυρίας αδιάφορο.

63χρονος Ελληνοελβετός, Συνταξιούχος ελβετικού Δημοσίου, πτυχιούχος Πανεπιστημίου, με παιδιά, ανεξάρτητα, διαμένει σε πανέμορφη καταπράσινη τοποθεσία, είναι κοινωνικός, πνευματώδης, μη καπνιστής, του αρέσουν οι ποιοτικές συζητήσεις, η μουσική, το διάβασμα, το περπάτημα στη φύση. Διαθέτει ιδιόκτητη κατοικία και κτηματική περιουσία. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως 62 ετών, αδιάφορη η οικονομική […]

63χρονος ιδιοκτήτης μονάδας τυποποίησης ελαιολάδου με εξαγωγές σε πολλές χώρες, πρόσχαρος,, συγκροτημένος, θετικός και αισιόδοξος. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως 57 ετών, η οικονομική κατάσταση της κυρίας αδιάφορη.

62χρονος Συνταξιούχος Έμπορος, λεπτός, αθλητικός, σοβαρός, δραστήριος, οικονομικά εύρωστος, με ενδιαφέροντα την ιστιοπλοΐα και τον αυτοκινητισμό. Επιθυμεί κυρία με εξωστρεφή και ευχάριστο χαρακτήρα για συμβίωση.

65χρονος Ιδιοκτήτης Θερμοκηπίου, συναισθηματικός, σοβαρός και καλόκαρδος. Διαθέτει μεγάλη, κτηματική περιουσία και πολύ καλά εισοδήματα από τις καλλιέργειες. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως 62 ετών περίπου.

64χρονος Κτηματίας διαζευγμένος με ανεξάρτητα παιδιά, γοητευτικός, δοτικός, φυσιολάτρης, κάτοχος μεγάλης κτηματικής και ακίνητης περιουσίας με πολύ υψηλά εισοδήματα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία ευχάριστη, ειλικρινής και υπεύθυνη.