✉   drakopoulosdating@gmail.com   |   ✆  6937538 000   &   2117503393

Περιφέρεια Αττικής

45χρονη “Αναζητώ τον άνθρωπο που θα με καταλάβει και θα με αποδεχτεί όπως είμαι. Είμαιευγενική, γεμάτη αγάπη και ενέργεια. Αγαπώ τη φύση, την περιπέτεια και το να δοκιμάζωνέα πράγματα. Ψάχνω για κάποιον που να είναι ευσυνείδητος, αυθόρμητος και με σκοπό ναδημιουργήσουμε μία σχέση βασισμένη στην ειλικρίνεια και τη συμπόρευση. Αν είσαι έτοιμοςνα μοιραστείς τη ζωή […]

42χρονος Αξιωματικός των Ενόπλων δυνάμεων “Αναζητώ τον άνθρωπο που θα γίνει ο συνοδοιπόρος μου στο ταξίδι της ζωής. Είμαι γλυκός,ήπιος χαρακτήρας και αξιόπιστος. Αγαπώ τη λογοτεχνία, τη μουσική και τη φωτογραφία.Ψάχνω για κάποια που να είναι ευγενική, ευέλικτη και με πάθος για τη δημιουργίαοικογένειας. “* *Η σύνταξη της πρότασης αυτής έχει γίνει από τον ενδιαφερόμενο.

47χρονος Ιδιοκτήτης Γυμναστηρίου“Ψάχνω τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή μου με αγάπη και ευτυχία. Είμαι εργαζόμενος,φιλόδοξος και αισιόδοξος. Αγαπώ τη μουσική, την τέχνη και τη φιλοσοφία. Ψάχνω γιακάποια που να είναι ευαίσθητη, δημιουργική και με πάθος για τη ζωή. Αν είσαι έτοιμη ναδημιουργήσουμε μία σταθερή και συναρπαστική σχέση, επικοινώνησε μαζί μου!”* *Η σύνταξη της […]

37χρονος Υπάλληλος σε Υπουργείο Απόφοιτος ΑΕΙ “Αναζητώ σύντροφο ζωής για να μοιραστούμε τις χαρές και τις δυσκολίες της ζωής μαζί.Είμαι ειλικρινής, ευγενικός και αγαπησιάρης. Αγαπώ τη φύση, τα ταξίδια και την κουλτούρα.Ψάχνω για κάποια που να είναι πρόθυμη να δημιουργήσει μία σταθερή και ασφαλή σχέση.Αν είσαι ευγενική, αξιόπιστη και με αίσθημα του χιούμορ, επικοινώνησε μαζί […]

35χρονη Δικηγόρος από μια εύπορη οικογένεια Δικαστικών. “Είμαι μία γυναίκα 35 ετών που αναζητά τον κατάλληλο σύντροφο για να μοιραστούμε τηζωή μας. Είμαι ευχάριστη, με στόχους και απολαμβάνω τις απλές και τις μεγαλύτερες χαρέςτης ζωής. Αναζητώ έναν άνδρα που να είναι ευγενικός, αξιόπιστος και με κατανόηση. Ανείσαι ένας ευγενής κύριος που αγαπά τη ζωή και […]

41χρονη Δημοσιογράφος εργαζόμενη σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό. Διαζευγμένη με ένα παιδίτεσσάρων ετών.“Είμαι μία γυναίκα 41 ετών που αναζητώ τον ιδανικό σύντροφο για να μοιραστώ τη ζωή μου.Είμαι ευγενική, σταθερή και απολαμβάνω τις περιπέτειες της ζωής. Αναζητώ έναν άνδραπου να είναι δυναμικός, πνευματώδης και να μπορεί να με συναρπάσει. Αν είσαι έτοιμος ναζήσουμε κάθε στιγμή με σεβασμό […]

45χρονη Κομμώτρια, με ωραία χαρακτηριστικά. “Είμαι μία γυναίκα 45 ετών που αναζητά τον ιδανικό μου και ταιριαστό σύντροφο. Είμαιευγενική, έξυπνη και περιποιημένη. Αναζητώ έναν άνδρα που να μπορεί να με κάνει ναγελάω, να με στηρίζει και να μοιράζεται τις χαρές και τις δυσκολίες της ζωής μαζί μου. Ανείσαι ειλικρινής, αξιόπιστος και αποφασισμένος να βρεις την […]

65χρονος Συνταξιούχος Δημοσίου Πρώην Εφοριακός. “Είμαι ευγενικός, διακριτικός και φιλόζωος, αναζητώ σύντροφο ζωής κοντά στην ηλικία μουγια κοινή δραστηριότητα και συντροφικότητα. Είμαι λάτρης της φύσης και των περιπάτων,αλλά και των καλών βιβλίων και του καλού φαγητού. Αν είσαι ευγενική, χαμογελαστή και μεπροθυμία να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον που θέλει να σε αγαπήσει και […]

30χρονη εργαζόμενη σε Εταιρεία πτυχιούχος Πανεπιστημίου ως διοικητικό προσωπικό μεθέση ευθύνης. “Αναζητώ σύντροφο ζωής για να δημιουργήσουμε μια αγαπημένη οικογένεια. Είμαι πρόθυμηνα μοιραστώ τη ζωή μου με έναν ευγενικό, υποστηρικτικό και ευχάριστο άνδρα. Μου αρέσειη μουσική, το διάβασμα και η γυμναστική. Αν είσαι ένας ευγενικός και αξιόπιστος άνδραςπου αγαπά τη ζωή, θα ήθελα να γνωριστούμε […]

39χρονος Αστυνομικός, ευθύς, συναισθηματικός, και πρόσχαρος. Αγαπημένες συνήθειες ηγυμναστική και τα σπορ βουνού. Επιθυμεί σύντροφο ζωής για δημιουργία οικογένειας ηοποία να είναι αυθόρμητη και δυναμική.

31χρονη πτυχιούχος Θετικών επιστημών, προέρχεται από πολύ γνωστή επιχειρηματικήοικογένεια της Ελλάδας, είναι καλοπροαίρετη, δοτική και κομψή. Έχει ενδιαφέροντα γύρωαπό τον πολιτιστικό τομέα και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο πού να είναιεπικοινωνιακός μορφωμένος και με επαγγελματική θετική πορεία.

58χρονος Νομικός με πρώην κυβερνητική θέση, οξυδερκής, κοινωνικός και σταθερούχαρακτήρα. Έχει πολλά ενδιαφέροντα με προτίμηση στις κοινωνικές ομάδες πολιτισμού. Δενέχει υποχρεώσεις και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρίαέως 55 ετών κοινωνική και ευχάριστη.

65χρονος Κτηματομεσίτης, δυναμικός, γοητευτικός και ευκολοπροσάρμοστος. Είναιοικονομικά ευκατάστατος, με αρκετά ακίνητα που του αποφέρουν υψηλό εισόδημα. Τουαρέσει η μουσική τα ταξίδια και το ψάρεμα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτικήσυμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία γοητευτική και ειλικρινή.

Περιφέρεια Αττικής 79χρονος Συνταξιούχος Έμπορος, γελαστός, ευαίσθητος και με πίστη στις παραδοσιακέςαξίες. Του αρέσει η επαφή με τη φύση και επιθυμεί να γνωρίσει κυρία συγκροτημένη καικοινωνική με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας.

32χρονος Μηχανοδηγός Εμπορικού Ναυτικού, απλός, προσγειωμένος, με εντιμότητα,οικονομικά ανεξάρτητος με χόμπι το μπάσκετ και τις αποδράσεις στη φύση. Αναζητάσύντροφο ζωής για σοβαρή σχέση με προοπτική συμβίωσης ή γάμου και δημιουργίαοικογένειας.

69χρονος Συνταξιούχος Ανώτατος Δικαστικός, συνετός, κοινωνικός και με πολυεπίπεδηγνώση. Του αρέσουν οι οικογενειακές στιγμές και τα ταξίδια.Είναι οικονομικά ευκατάστατοςμε πολύ καλό εισόδημα, δεν τον ενδιαφέρει η οικονομική κατάσταση της κυρίας αλλά ηπροσωπικότητα της . Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρίαπου να της αρέσει η επικοινωνία με περιεχόμενο.

37χρονη Δασκάλα σε μεγάλο ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο, ειλικρινής, με σταθερό χαρακτήρα καικαλοσυνάτη. Αγαπημένες συνήθειες οι ραδιοφωνικές εκπομπές και η υγιεινή ζωή. Επιθυμείσοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κύριο πού να έχει κατανόηση και ευαισθησία.

31χρονη Υπάλληλος Βιβλιοπωλείου, απόφοιτος ΑΕΙ, αισιόδοξη, φινετσάτη και ρομαντική.Της αρέσει η μουσική και η φωτογραφία. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου μεκύριο συναισθηματικό και εργατικό.

26χρονη Πτυχιούχος Θεολογίας εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας, πρόσχαρη,προσγειωμένη και σταθερή. Της αρέσουν οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κύριοσυναισθηματικά ώριμο και σταθερό χαρακτήρα.

53χρονη Αισθητικός, με ιδιόκτητη επαγγελματική έδρα, με ειλικρίνεια στις διαπροσωπικέςσχέσεις, ευδιάθετη και θετική στην αντιμετώπιση της ζωής. Είναι οικονομικά ανεξάρτητη μεσυνήθειες αγαπημένες όπως το διάβασμα και το περπάτημα στη φύση. Επιθυμεί σοβαρήγνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κύριο με άποψη θετική για τηνσυντροφικότητα.

40χρονη Δημόσιος υπάλληλος σε Διοικητική θέση σε Νοσοκομείο, οργανωτική,συναισθηματική, και κοινωνική. Της αρέσει η γυμναστική και το σινεμά. Επιθυμεί σοβαρήγνωριμία με προοπτική γάμου με κύριο έως 48 ετών.

44χρονος Δημόσιος υπάλληλος 1.82 και μεσαίου βάρους, με ζωντάνια, δημιουργικός καισυζητήσιμος. Του αρέσει η γυμναστική και η υγιεινή ζωή. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία μεπροοπτική γάμου με κυρία έως 42 ετών.

34χρονη βοηθός μαγείρισσα, γλυκύτατη, ευχάριστη, με συναισθηματική ωριμότητα, διαζευγμένη, με 1 παιδάκι 2 ετών, με ιδιόκτητη διώροφη οικοδομή . Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κύριο έως 40 ετών περίπου ελεύθερο ή διαζευγμένο.

65χρονος Συνταξιούχος Εξωτερικού, με μικτό εισόδημα από ακίνητα και σύνταξη στα 4500, μηνιαίως, υπεύθυνος, ρομαντικός και αθλητικός. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως την ηλικία του.