✉   drakopoulosdating@gmail.com   |   ✆  6937538 000   &   2117503393

Περιφέρεια Πελοποννήσου

58χρονη Συνταξιούχος, ευχάριστη, θετική και με χιούμορ. Της αρέσουν η φύση η μουσική και οι καλές παρέες. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κύριο 65 ετών.

42χρονος Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, εργαζόμενος σε πολύ γνωστή Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων, πρόσχαρος, σταθερός και φιλικός. Του αρέσουν τα αθλήματα το περπάτημα και ο χορός. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική γάμου με κυρία έως την ηλικία του, που να αγαπά την οικογένεια.

63χρονος Τοπογράφος, ευδιάθετος, σταθερός και κοινωνικός. Αγαπά την μουσική και τηνεπικοινωνία και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας μεκυρία έως την ηλικία του διακριτική και πρόσχαρη.

27χρονη πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πληροφορικής, ξανθιά, δοτική και πρόσχαρη. Αγαπάτην επικοινωνία και ασχολείται με ομαδικά αθλήματα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία μεπροοπτική μια σταθερή σχέση.

29χρονη Διακοσμήτρια με μεγάλη πατρική ακίνητη περιουσία, κομψή, ανοιχτόχρωμη καιευχάριστη. Αγαπά το χορό την μουσική και τα αθλήματα βουνού. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμίαμε προοπτική γάμου με κύριο έως 38 ετών σταθερό και ειλικρινή.

56χρονος Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, με ιδιόκτητο κτίριο, με ζωντάνια, αισιόδοξος καιπρόσχαρος. Έχει καλή επαγγελματική πορεία που του επιτρέπουν να ζει με άνεση καιεπιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία έως 52 ετώνγοητευτική και καλόγνωμη.

45χρονη Ιδιοκτήτρια Μίνι Μάρκετ, ευδιάθετη, οργανωτική και προσεγμένης εμφάνισης. Τηςαρέσουν η φύση και ο βιολογικός της κήπος. Αναζητά σύντροφο ζωής με προοπτικήσυμβίωσης ή γάμου με κύριο δοτικό και συναισθηματικό.

69χρονη Συνταξιούχος Ξενοδοχουπάλληλος “Είμαι μία γυναίκα 69 ετών που αναζητά τον κατάλληλο σύντροφο. Είμαι ευγενική, έξυπνηκαι περιποιημένη. Αναζητώ έναν άνδρα που να μπορεί να με κάνει να γελάω, να με στηρίζεικαι να μοιράζεται τις χαρές και τις δυσκολίες της ζωής μαζί μου. Αν είσαι ειλικρινής,αξιόπιστος και αποφασισμένος να βρεις την αληθινή αγάπη, αν και εσύ […]

48χρονη Κομμώτρια με δικό της κομμωτήριο, προσεγμένης εμφάνισης, οργανωτική, θετικήμε καλή διάθεση και δημιουργική. Αγαπά τα ζώα και τα ταξίδια. Επιθυμεί σταθερή σχέση μεκύριο ανεξάρτητο και με χιούμορ που να ενδιαφέρεται για την δημιουργία σχέσης ζωής.

84χρονος Συνταξιούχος ΕΛΤΑ, με καλή υγεία, ιδιαίτερα συμπαθής, με ενδιαφέροντακηπουρικής. Επιθυμεί να γνωρίσει κυρία για συντροφικότητα.

67χρονη Συνταξιούχος Ιατρός, οικονομικά ανεξάρτητη, με αρχές, ευαίσθητη και φινετσάτη.Έχει ως αγαπημένες συνήθειες το κολύμπι και τη δημιουργία συνθέσεων με γυαλί και μέταλλο

65χρονος Συνταξιούχος Δημοσίου, αθλητικός, ψηλός με διαμονή σε μονοκατοικία σε καταπράσινο, περιβάλλον, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία έως 62 ετών περίπου.

55χρονη συνταξιούχος Καθηγήτρια χωρίς προηγούμενο γάμο, κοινωνική πρόσχαρη με πολλά ενδιαφέροντα . Ιδιοκτήτης 3 διαμερισμάτων οικονομικά ανεξάρτητη. Επιθυμεί κύριο καλλιεργημένο ελεύθερο η με προηγούμενο γάμο, ευχάριστο ευγενικό με ενδιαφέροντα

65χρονος Αγρονόμος Μηχανικός εξαιρετικού χαρακτήρα, εύθυμος και φυσιολάτρης. Έχει καλή, επαγγελματική πορεία με αποτέλεσμα την δημιουργία ακίνητης περιουσίας. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως και 62 ετών.

62χρονος Συνταξιούχος Τραπεζικό στέλεχος, απόφοιτος ΑΕΙ, μοντέρνος με χιούμορ και δυναμική, παρουσία. Οικονομικά ευκατάστατος, λάτρης των χειμερινών σπορ. Αναζητά σύντροφο γοητευτική, καλλιεργημένη για συμβίωση ή συντροφικότητα.

68χρονος Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός από Αθήνα, διαζευγμένος με ανεξάρτητα παιδιά,, γοητευτικός, δοτικός, θεληματικός με σεβασμό στο γυναικείο φύλο και διάφορα πνευματικά ενδιαφέροντα. Οικονομικά ανεξάρτητος με ακίνητη περιουσία επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία καλλιεργημένη, πνευματώδη και γοητευτική.

36χρονη Μηχανολόγος μηχανικός, εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών, με πολύ καλό εισόδημα, ευπαρουσίαστη , καστανή, με εκφραστικότητα, επιθυμεί γνωριμία με κύριο έως 45 ετών, κοινωνικό, ευχάριστο, δοτικό, με χόμπι κυρίως αθλητικά, γοητευτικό, για σοβαρή σχέση και προοπτική γάμου.

46χρονη Ιδιοκτήτης Τουριστικής επιχείρησης, με ετήσιο εισόδημά άνω των 60.000 ευρώ, λεπτή, μεσαίου ύψους, δημιουργική, σταθερή, κοινωνική, ευχάριστη. Επιθυμεί γνωριμία γάμου με κύριο έως 52 ετών, συναισθηματικά σταθερό, δοτικό, ευχάριστο και οικονομικά ανεξάρτητο.

65χρονος Χειριστής Χωματουργικών μηχανημάτων, ειλικρινής, ομηλιτικός με προσαρμοστικότητα, στις δυσκολίες της ζωής. Του αρέσει η φύση και οι ήπιες δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας.

65χρονη Συνταξιούχος , ευχάριστη, καλοσυνάτη, χωρίς υποχρεώσεις, οικονομικά ανεξάρτητη, με, ιδιόκτητο διαμέρισμα στην παραλία της Καλαμάτας, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης.

69χρονος Συνταξιούχος Έμπορος, κοινωνικός, εξωστρεφής και διακριτικός. Είναι λεπτός, αθλητικός, και επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως την ηλικία του.

63χρονος Επιχειρηματίας , γοητευτικός, μοντέρνος, κοσμοπολίτης, δραστήριος, λάτρης των, ταξιδιών και της καλής ζωής. Διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή γάμου με κυρία ευπαρουσίαστη και δυναμική έως 55 ετών περίπου.

65χρονος Κτηματίας παραγωγός Ελαιολάδου και οπωροφόρων, με πολύ καλά ετήσια κέρδη καθώς, και ενοικιαζόμενα ακίνητα. Επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με προοπτική συμβίωσης ή συντροφικότητας με κυρία έως και 62 ετών.

33χρονη ιδιωτική υπάλληλος με ωραία χαρακτηριστικά , εντυπωσιακής εμφάνισης , με επικοινωνιακό και ευχάριστο χαρακτήρα, με πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι, πατρική περιουσία οικονομικά σε καλή κατάσταση. Επιθυμεί γνωριμία με καλλιεργημένο κύριο έως 40 ετών με ενδιαφέροντα , αίσθηση χιούμορ, δραστήριο, οικονομικά ανεξάρτητο για γνωριμία ζωής . Τόπος διαμονής υπό συζήτηση.