✉   drakopoulosdating@gmail.com   |   ✆  6937538 000   &   2117503393

Πώς ξεκινά η διαδικασία εγγραφής;

Είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε δια τηλεφώνου. Εμείς, κατόπιν ραντεβού ή βιντεοκλήσης

(χρειάζεται και αυτό, καθώς έχουμε μέλη σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό), φτιάχνουμε το προφίλ του κάθε ενδιαφερόμενου έπειτα από συγκεκριμένες ερωτήσεις. Στη συνέχεια, κάνουμε αναζήτηση σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια, ακολουθώντας όσα μας έχουν διδάξει η γνώση και η εμπειρία και βρίσκουμε πιθανά ταίρια, ώστε να δημιουργήσουμε όσο δυνατόν πιο βιώσιμες σχέσεις. Στην πορεία, προγραμματίζουμε κάποιο ραντεβού. Εκεί, στη δια ζώσης γνωριμία, είναι στην ευχέρεια των ενδιαφερομένων το αν θα υπάρξει συνέχεια.

Διότι εμείς μπορούμε να κάνουμε μία σύσταση, αλλά παίζει ρόλο και η χημεία ανάμεσά τους, όπως και η διαθεσιμότητα που έχει κάποιος να μπει σε μία σοβαρή σχέση. Βέβαια, σε εμάς έρχονται άνθρωποι που θέλουν να κάνουν μία σοβαρή σχέση ή έχουν ως προοπτική το γάμο, τη συμβίωση, τη συντροφικότητα.

Ποια είναι αυτά τα κριτήρια;

Ως ειδικοί στην ψυχολογία και τις ανθρώπινες σχέσεις, λαμβάνουμε υπόψη μας στοιχεία που έχουν σχέση με τη δομή της σκέψης, το επίπεδο των συναισθημάτων, καθώς και τη συμπεριφορά — αυτά είναι και τα βασικά κριτήρια των διαπροσωπικών σχέσεων. Κάποιος που είναι γνώστης μπορεί να εκτιμήσει αυτά τα στοιχεία και να κάνει το ταίριασμα.

Οι εφαρμογές στο κινητό πώς διαφέρουν από ένα γραφείο γνωριμιών; Και πόσο αρνητικά μπορεί να επηρεάζουν τη δική σας δουλειά;

Η ύπαρξη και μόνο αυτών των εφαρμογών μας βοηθά με την έννοια ότι γίνεται φανερό πόσο οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την επικοινωνία και κατ’ επέκταση τη σοβαρή γνωριμία. Όμως, κάποιοι που μπαίνουν σε αυτές τις εφαρμογές αναζητούν την αυτοεπιβεβαίωση, κάποιοι άλλοι θέλουν να βρίσκονται στο γνωριμιακό γίγνεσθαι, ενώ σε άλλους μπορεί να υπάρχει έντονος ναρκισσισμός. Κυρίως όμως, μέσω των εφαρμογών αυτών, δεν μπορείς να ξέρεις αν ο άλλος σου λέει ψέματα ή αλήθειες. Έχουν βέβαια δημιουργηθεί σχέσεις μέσω των εφαρμογών. Η πολύ μικρή εξαίρεση όμως δεν μπορείνα αποτελέσει το σύνηθες. Και το σύνηθες είναι οι περιστασιακές γνωριμίες. Στο γραφείο μας έχουμε πραγματικούς ανθρώπους. Όπως στον περίγυρό μας μπορεί να γίνονται γνωριμίες, έτσι και εδώ. Γνωρίζουμε στοιχεία για τους ανθρώπους κι έτσι κάνουμε τη σύσταση. Απλά έχουμε πάρα πολλά μέλη και έτσι οι επιλογές είναι περισσότερες απ’ ό,τι αν επιλέξουμε μία σύσταση από τον περίγυρο.

Γιατί θεωρείτε ότι είναι ακόμη ταμπού το να πει κάποιος ότι έχει απευθυνθεί σε γραφείο γνωριμιών;

Αυτό που αποκαλούσαμε παλιά «προξενιό», στην ελληνική κοινωνία έχει λάβει αρνητική χροιά. Σε αντίθεση με το εξωτερικό, όπου αντίστοιχα γραφεία έχουν εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, που επιζητούν κάτι συγκεκριμένο για τη ζωή τους και δεν τους αρέσει να χάνονται ανάμεσα σε αναζητήσεις, οι οποίες μπορεί να είναι και τραυματικές. Πριν κάποιες δεκαετίες, υπήρχαν άνθρωποι που δεν είχαν τον τρόπο ή τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να κάνουν επιτυχημένα τη δουλειά τους –το προξενιό– και αυτό έχει δημιουργήσει μία επιφυλακτικότητα. Το κύριο κριτήριο κάποτε ήταν η ανταλλαγή περιουσιών. Σήμερα, η περιουσία δεν είναι το κυρίαρχο. Είναι κριτήριο για πολλούς, αλλά όχι το βασικό. Προσωπικά, θεωρώ ότι δεν παίζει ρόλο πόσα χρήματα έχεις, αλλά πώς απολαμβάνεις τη ζωή σου.

Έχουν ερωτευτεί άνθρωποι μέσω του γραφείου;

Πολλές φορές. Όταν τα μέλη μας βγαίνουν ένα ραντεβού, μας ενημερώνουν για το πώς πήγε.

Και αρκετές φορές από τα πρώτα ραντεβού βρίσκουν έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνονται πάρα πολύ όμορφα. Βεβαίως, για να γεννηθεί έρωτας, πρέπει να υπάρχει η διάθεση και η συναισθηματική ωριμότητα.

Τι έχετε δει να αλλάζει στο πέρασμα των 23 χρόνων που κάνετε αυτή τη δουλειά;

Οι μοναχικοί άνθρωποι είναι περισσότεροι σε σχέση με το παρελθόν. Όμως, υπάρχει και μεγαλύτερη αυτογνωσία, γεγονός που μας επιτρέπει να κάνουμε πιο εύκολα τη δουλειά μας. Αυτό που πολλοί δεν θέλουν είναι να πληγωθούν. Οι πολλές και κακές σχέσεις έχουν δημιουργήσει επιφυλάξεις για κάθε καινούργια. Όμως, ο άνθρωπος από τη φύση του φοβάται τη μοναξιά.

Μπορώ να κάνω την αίτηση για κάποιον άλλον;

Φυσικά. Ένα ποσοστό των μελών μας δεν είναι οι ίδιοι, αλλά οι γονείς τα αδέλφια ακόμα και φίλοι που μεσολαβούν, ώστε να φέρουμε για έναν δικό τους άνθρωπο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τη ζωή του και δεν είναι τίποτα άλλο από έναν εν δυνάμει ταιριαστό σύντροφο. Έτσι, πολλές φορές δεν ξέρουν καν ότι είναι μέλη. Εμείς βρίσκουμε τρόπο να φέρουμε σε επαφή τα δύο άτομα, χωρίς καν να το καταλάβουν και χωρίς να φανεί ότι εμείς μεσολαβήσαμε.

Είναι προσιτές οι τιμές για να γραφτεί ο μέσος άνθρωπος στα γραφεία σας;

Είναι προσιτές και χαίρομαι για την ερώτηση, γιατί τον Φεβρουάριο κάθε χρόνο οι προσφορές που κάνουμε σε νέες εγγραφές φτάνουν έως και το 80%, γι’ αυτό ας μην τις χάσει όποιος θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Είμαστε τα μεγαλύτερα γραφεία σοβαρών γνωριμιών στην Ελλάδα και τα μοναδικά με ΚΡΑΤΙΚΉ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από την Περιφέρεια Αττικής και σας περιμένουμε όλους να σας καλωσορίσουμε.


Leave a Reply